Testimoniale

O colaborare excelenta cu un profesionist desavarsit. Il vom recomanda calduros prietenilor. Multumim pentru sustinere!

Lipioasca Adina
Economist, Contadex Accounting

Succes! Describes RADU and his approach to business and customer satisfaction. Radu was introduced to me by a commun friend and now I could say that not only I gained a professional individual on my circle of business network but a friend too. This sell was a very complex one that took a long time due the obstacles of the system. Radu showed patience, professionalism and above all professional performance on dealing with customer expectations and satisfaction. His dedication and clear communication made this journey bearable for me, that because Radu undertook the brunt of the complexity.
Impeccable professional based on tenacity and performance.
Thank you millions!

Beatrice Nicholas
Solicitor & Notary Public, Entrepreneur , Mrs Beatrice Nicholas Solicitor Lega

Il voi recomanda oricand cu drag!

Am lucrat cu Radu dupa 5 ani in care incercam sa vand o proprietate considerata prea scumpa pentru posibilitatile pietei. In mai putin de 3 luni si dupa cateva vizionari, Radu a venit cu un cumparator si a avut grija de intreaga negociere pana la semnarea contractului. L-am recomandat tuturor cunoscutilor si stau oricui la dispozitie pentru a-l recomanda cu drag.

Amalia Nastase

Firma Remax si Radu mi au fost recomandati de Codruta, prietena mea. Multumesc, Codruta! Reclama din client in client este cea in care am incredere. Colaborarea a decurs foarte bine, Radu fiind punctual, profesionist, serios si pregatit. Am apreciat in mod deosebit rabdarea cu clientii si capacitatea de a se adapta cerintelor partilor pentru a rezolva tranzactia. Multumesc, Radu! Tinem legatura pentru orice voi avea eu , sau prietenii mei, nevoie in imobiliare!

IRINA RADU
Jurnalist, TVR

Totul a functionat perfect si incredibil de usor inca de la bun inceput. Destul de rar in zilele noastre si mai ales in domeniul in care activeaza Radu. A existat o usurinta foarte mare in comunicare, o transparenta la fel. Sentimentul de siguranta al lucrului bine facut si corect facut a fost prezent permanent desi vorbim de tranzactii imobiliare. Nu exista decat cuvinte de lauda.

Alex Ciocan
director zonal, RoseBikes

Experience mea cu Radu a fost una extrem de placuta, intai pentru ca este un om cu toate valorile la el, corect si principial si serios si cu foarte mult bun simt si apoi pentru ca este un profesionist care se da peste cap sa iti usureze tot procesul complicat al unei tranzactii imobiliare. M-am simtit absolut in siguranta in orice moment, pentru ca a avut grija ca totul sa se intample usor, fara stres si batai de cap, cu eleganta, avand mereu interesul clientului pe primul plan.

Ioana Iordache - Leo Burnett

1 2 3 4 5