VÂNZARE

Apartament 3 camere UpGround Residence – vedere panoramica

Preț – 369000 EUR

Zona: Floreasca
Numar de camere: 3
Suprafata utila: 164.14 mp
Suprafata construita: 200.00 mp
Etaj: Etaj 8
An constructie: 2009
Anul renovarii: 2017
Grupuri sanitare: 3
Terase: 3
Garaje: 1
Parcari: 1

Zona: Floreasca
Numar de camere: 3
Suprafata utila: 164.14 mp
Suprafata construita: 200.00 mp
Etaj: Etaj 8
An constructie: 2009
Anul renovarii: 2017
Grupuri sanitare: 3
Terase: 3
Garaje: 1
Parcari: 1

Apartament 3 camere UpGround Residence – vedere panoramica

Situat la etajul 8, cu o priveliste impresionanta, intr-un complex rezidential cu nenumarate facilitati, acest apartament cu 3 camere va va încânta de cum îi veti trece pragul. Cu o suprafata utila de 164 mp, va va oferi acel loc pe care-l puteti numi “acasă” !

De la prima interactiune veti fi intampinat de un living imens de 57 mp, luminos, cu spatii vitrate mari, ce se continua cu zona de dinning si bucataria open space, impreuna formand un spatiu amplu, nefragmentat. In completarea acestor aspecte apar cele doua terase cu iesire din zona de living si Bucătărie, unde veti fi încântat de privelistea panoramica asupra lacului Floreasca si a împrejurimilor. Cele doua dormitoare generoase cu baie proprie si zona de dressing completează ideea cum ca acest apartament va poate deveni următorul dumneavoastra cămin.

Apartamentul dispune de toate facilitatile in materie de finisaje, parchet din lemn masiv, tamplarie din aluminiu, mobilier Kare Design, Echipamente de bucatarie marca Smeg, sistem de supraveghere video, terasa dotata cu încălzitoare pentru perioada rece in care totusi vreti sa va bucurati de privelistea încântătoare.

In completarea celor de mai sus, apartamentul dispune si de un loc de parcare situat in garajul subteran iar imobilul vine in completare cu servicii de paza si concierge..

Complexul vine in intampinarea noilor locatari cu nenumarate facilitati si aici mentionez in primul rand statia de metrou Pipera, care se afla la cateva minute de mers pe jos, clubul World Class ce dispune de piscina, sala de gimnastica si jacuzzi, supermarket-ul Mega Image si Kaufland, clinica Medicover, salonul Geta Voinea, nenumarate institutii bancare dar si restaurante si cafenele celebre, curățătorie, croitorie, firme de curierat rapid.

Apartametul se vinde mobilat si utilat, iar pentru cei care caută un loc in care sa se simta cu adevarat “acasă”, aceasta este locatia perfecta.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos