Project Description

VÂNZARE

Casa Baneasa Lac – Madrigalului

Preț -310.000 €

Zona: Baneasa
Tip Locuinta: Casa
An Constructie: 2001
An Renovare: 2015
Numar de camere: 4
Niveluri: P+M
Suprafata utila (mp): 134
Suprafata construita (mp): 143
Suprafata Teren (mp): 500
Front Stradal (ml): 7
Grupuri sanitare: 2

Zona: Baneasa
Tip Locuinta: Casa
An Constructie: 2001
An Renovare: 2015
Numar de camere: 4
Niveluri: P+M
Suprafata utila (mp): 134
Suprafata construita (mp): 143
Suprafata Teren (mp): 500
Front Stradal (ml): 7
Grupuri sanitare: 2

Vanzare casa Baneasa Lac – Madrigalului

O casuta ca in povesti, asa poate fi descrisa proprietatea pe care am placerea sa v-o prezint in continuare.

Construita in anul 2001, casa este situata pe malul Lacului Baneasa, pe strada Madrigalului, o zona care nu mai are nevoie de nici o prezentare, un loc in care poti sa te intorci in liniste “acasa” dupa o zi agitata, un loc in care poti respira aer curat in propria curte sau te poti relaxa pe malul lacului.
Desfasurarea casei este simpla, aceasta se intinde doar pe Parter si Etaj si insumeaza o suprafata utila de 134 mp.
Daca parterul este construit pe o structura din beton si caramida, etajul a fost gandit pe o structura de lemn. Curtea, un loc deosebit de frumos, se intinde pe o suprafata de 300 mp si este dispusa de o parte si de alta a casei.
Arhitectura casei se remarca printr-o silueta moderna. Jocul de linii si volume este pus in valoare prin acoperisul interesant care ne duce cu gandul la alte meleaguri. Atat amenajarea locuintei, a curtii, cat si arhitectura casei sunt rezultatul unei pasiuni nemarginite a proprietarei pentru frumos.
Pasiunea cu care si-a dedicat timpul pentru amenajarea locuintei se vede inca de la intrare, unde pasind pe o veranda din caramida nefinisata intri in holul principal pe o usa generoasa din lemn rustic, care nu te poate duce cu gandul decat la casa bunicii de odinioara.
Din holul principal pasim in bucataria decorata incredibil, culori calde, podea din lemn, mobilier rustic cu accesorii metalice, armonizate de vase din teracota si ustensile din cupru.
Vei fi cu siguranta impresionat de noul tau living. Te vei bucura de zona generoasa, dublata de podeaua epoxidica de culoare deschisa dar si de semineul pe lemne amplasat strategic in unul din colturile camerei. Vei gasi in aceasta zona a casei o atmosfera desprinsa parca, de pe platourile de filmare.
Zona de living se continua cu o camera care poate fi foarte bine destinata unui birou mic si cochet, dar si cu baia de serviciu care deserveste parterul casei.
Pasind spre etaj pe o scara din lemn si fier forjat ajungem in zona de noapte care gazduieste un dormitor de oaspeti, dormitorul principal matrimonial, o camera de lucru cu un dressing si baia principala.
Si aici finisajele continua in nota celor de la parter, culori calde, deschise care dau senzatia unui spatiu mai mare, diferite elemente de mobilier rustic dar si diferite piese de decor care pastreaza timbrele diferitelor destinatii ale lumii prin care proprietara a calatorit. Dormitorul principal, se prezinta ca un spatiu mai aerisit, este amenajat intr-un stil romantic, cu mobilier rustic cu insertii de fier forjat, cu detalii care ofera eleganta si indeamna la relaxare si liniste.
Toate aceste lucruri atent alese, fac din acesta casuta, o proprietate speciala, un loc in care s-a folosit multa imaginatie, mult suflet si multa caldura.

Asadar, va astept la vizionare, care se face doar cu programare la numărul din anunț !
Orice oferta este binevenita!

Performanta energetica a casei:
-Clasa energetica – B
-Consum anula specific de energie (kWh/m2an) – 133.74 / 127.09
-Indice de emisii echivalent CO2 (KGco2/m2an) – 26.75 / 25.148
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile (kWh/m2an) – 8.55

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos