VÂNZARE

O Bijuterie Minimalistă pe Malul Lacului Snagov

Preț – 3900000 EUR

Zona: Est
Numar de camere: 9
Suprafata utila: 420.00 mp
Suprafata construita: 600.00 mp
Suprafata teren: 10383.00 mp
An constructie: 2020
Grupuri sanitare: 7
Terase: 3
Garaje: 1
Parcari: 6

Zona: Est
Numar de camere: 9
Suprafata utila: 420.00 mp
Suprafata construita: 600.00 mp
Suprafata teren: 10383.00 mp
An constructie: 2020
Grupuri sanitare: 7
Terase: 3
Garaje: 1
Parcari: 6

O Bijuterie Minimalistă pe Malul Lacului Snagov

Am placerea sa va prezint spre vanzare o remarcabilă vilă, modernă, minimalistă situată pe malul lacului Snagov, in orasul Izvorani. Proiectată exclusiv pe un singur nivel, această proprietate impresionantă se îmbină armonios cu frumusețea naturii și oferă un stil de viață luxos și confortabil în mijlocul peisajului idilic al lacului.

Cu o deschidere generoasă de 42 de metri către lac, această vilă încântă privirile cu o arhitectură contemporană și linii curate. Fațada este realizată din materiale de înaltă calitate, precum sticlă și beton aparent, adăugând un aspect modern și rafinat.

Interiorul desfășurat pe parter răspândește o atmosferă de spațiu și libertate, cu o distribuție fluidă a spațiilor. Încăperile sunt luminoase și aerisite, accentuând simplitatea și puritatea designului. Pereții predominanți în nuanțe deschise sunt complet complletati de elemente de lemn natural și accente minimaliste pentru a crea un decor cald și invitativ.

Vila principala este partitionata in: vestibul spatios intrare, living generos cu zona de dining si bucatarie open space in suprafata de 100 mp, grup sanitar pentru oaspeti, camera spalatorie, 3 dormitoare fiecare prevazut cu grup sanitar propriu si zona de dressing.

Pe langa corpul central, pe proprietate exista si vile dedicate oaspetilor ce insumeaza 4 dormitoare, 2 grupuri sanitar si o bucatarie, pentru ca invitații să se bucure de aceeași experiență de lux ca și gazdele.

Zona de living este inima vilei și dispune de ferestre mari de la podea până la tavan, care oferă o panoramă impresionantă către lac. Aici, familia și oaspeții pot petrece momente plăcute împreună, în timp ce admira priveliștea spectaculoasă sau se bucură de intimitatea oferită de semineul modern și elegant.

Bucătăria complet echipată se integrează perfect în zona de living și prezintă aparatură de ultimă generație și finisaje premium. O insulă centrală funcțională servește ca spațiu de lucru și bar pentru mese rapide, iar accesul facil către terasa exterioară face din această bucătărie un spațiu perfect pentru cei pasionați de gătit și divertisment.

Principala atracție a terasei este piscina exterioară, unde poți să te răcorești în zilele călduroase de vară și să te bucuri de atmosfera relaxantă a locului. Alături de piscină, o zonă amenajată cu șezlonguri și umbrele oferă un loc ideal pentru relaxare și socializare, precum si o zona cu mese si semineu.

În spatele vilei, terenul de tenis privat oferă oportunitatea de a practica sportul preferat într-un cadru privat și pitoresc

Curtea îngrijită cu gazon oferă un spațiu verde minunat pentru activități în aer liber și petrecerea timpului în familie.

Un garaj spațios pentru bărci asigură că pasionații de navigație pot păstra și proteja cu ușurință ambarcațiunile într-un loc sigur.

Proprietatea dispune si de o sala de fitness, ce vă oferă posibilitatea de a vă exercita într-un mediu privat și confortabil, în timp ce vă bucurați de toate facilitățile și echipamentele de ultimă generație. Sala de fitness este dotată cu aparate profesionale de exerciții cardio și de forță, precum și cu o varietate de greutăți și accesorii pentru antrenamente personalizate. Indiferent dacă sunteți pasionat de alergare pe bandă, de antrenamente de forță sau de sesiuni de yoga, această sală de fitness vă oferă toate resursele necesare pentru a vă menține în formă și a vă atinge obiectivele de sănătate.

Această vilă modernă minimalistă, situată pe malul lacului Snagov, reprezintă o oportunitate unică de a trăi în armonie cu natura, bucurându-vă de lux, confort și un stil de viață sofisticat. Fie că alegeți să vă relaxați în piscină, să jucați tenis sau să admirați apusurile spectaculoase de pe terasă, această proprietate excepțională va oferi experiențe memorabile și un refugiu perfect pentru a vă crea amintiri de neuitat.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos