VÂNZARE

Penthouse Parc Herastrau – Soseaua Nordului

Preț – 1.100.000 €

Zona: Parc Herastrau
Tip Locuinta: Penthouse
An Constructie: 2008
Numar de camere: 5
Suprafata utila (mp): 243
Suprafata construita (mp): 579
Etaj: 5
Grupuri sanitare: 4
Niveluri: 2S+P+6
Terasa: Da
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 3

Zona: Parc Herastrau
Tip Locuinta: Penthouse
An Constructie: 2008
Numar de camere: 5
Suprafata utila (mp): 243
Suprafata construita (mp): 579
Etaj: 5
Grupuri sanitare: 4
Niveluri: 2S+P+6
Terasa: Da
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 3

Vanzare Penthouse Parc Herastrau – Soseaua Nordului

Intr-un oras aglomerat precum Bucurestiul putine sunt proprietatile care sa iti ofere o priveliste spectaculoasa, iar imobile care sa intruneasca exigentele legate de locatie, compartimentare si vecinatati sunt rare.
Unul dintre cele mai frumoase imobile construite in zona Parcului Herastrau se afla pe Soseaua Nordului. Cunoscut pentru generozitatea spatiilor, calitatea finisajelor, precum si discretia persoanelor care il locuiesc, imobilul gazduieste un penthouse spectaculos, a carui prezentare o gasiti mai jos.
Cu o suprafata totala de 511 mp, apartamentul este dispus pe ultimele 2 etaje (5 si 6) ale imobilului construit in anul 2008 si dispune de urmatoarea compartimentare:
– la primul nivel compartimentarea este practica, zona de zi fiind delimitata de zona de noapte; aici se afla livingul generos, in suprafata de 92 mp, de pe terasa caruia puteti admira intregul parc Herastrau, 3 dormitoare, 3 bai, o bucatarie si multiple spatii pentru depozitare; intregul etaj este inconjurat de o terasa superba, astfel incat in zona de zi puteti admira parcul Herastrau iar zona de noapte va ofera o priveliste neobturata de alte imobile si linistea necesara odihnei. Nivelul superior este compus dintr-o camera de relaxare, care poate deveni oricand un birou sau o biblioteca, o baie, iar cele 2 terase cu suprafete generoase sunt amenajate ca si spatiu verde, de odihna si relaxare; pe una dintre terasele de la acest nivel se afla montat un generator care deserveste doar aceasta proprietate, astfel incat veti fi feriti de intreruperea vizionarii filmului preferat daca reteaua publica va fi afectata de vreun deranjament.

In componenta proprietatii intra 3 locuri de parcare in subsolul constructiei, unul dintre acestea putand fi transformat in spatiu de depozitare.

Imobilul dispune de paza umana permanenta.

Toate acestea construiesc din acest apartament o locuinta speciala, un loc in care te intorci cu placere “acasa”, un loc in care s-a folosit, mult suflet si multa caldura.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos