VÂNZARE

Penthouse Washington Residence

Preț –  1.750.000 €

Zona: Dorobanti
Tip Locuinta: Penthouse
An Constructie: 2005
Numar de camere: 5
Suprafata utila (mp): 206
Suprafata construita (mp): 306
Terasa: Da
Etaj: 4
Niveluri: 4
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 2

Zona: Dorobanti
Tip Locuinta: Penthouse
An Constructie: 2005
Numar de camere: 5
Suprafata utila (mp): 206
Suprafata construita (mp): 306
Terasa: Da
Etaj: 4
Niveluri: 4
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 2

Vanzare Penthouse Washington Residence

Acasa inseamna unic si foarte comod pentru fiecare dintre noi.

Cand construiesti sau renovezi o proprietate vrei sa cuprinzi cat mai multe calitati ale locuintei. Pot sa-ti arat ca exista intr-un apartament tot ce-ti poti imagina.
Hai sa vezi acest penthouse impresionant care te poate convinge ca poti trai extrem de comod, intr-un loc sigur, cu o vedere frumoasa, chiar in inima Bucurestiului unde te poti simti ca intr-o locuinta a unei importante vedete din Hollywood. Hai sa faci parte din povestea frumoasa a unui loc special creat, ce poate sa fie al tau.
Sunt absolut sigura ca vei iubi acest apartament imediat ce-l vei vedea si daca iti propui ca timpul petrecut in locuinta ta sa fie de calitate, plin de veselie, relaxare si luminozitate esti la un telefon distanta de a-ti indeplini toate aceste dorinte.
Totul este impecabil la aceasta proprietate, de la zona in care se afla situat complexul din care face parte acest apartament pana la finisaje, mobilier, imbunatatiri ale instalatiilor, structura interioara cat si exterioara.
Complexul Washington Residence se afla chiar in inima Bucurestiului, in cea mai scumpa zona rezidentiala din Romania, iar acest penthouse a fost conceput pentru o persoana care si-a dorit sa-si foloseasca propriul timp liber la maxim si s-a asigurat ca viata petrecuta in propria locuinta devine extrem de comoda si relaxanta.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos