VÂNZARE

Town House 6 camere Emerald Residence

Preț – 540000 EUR

Zona: Lacul Tei
Numar de camere: 6
Suprafata utila: 188.44 mp
Suprafata construita: 211.69 mp
Etaj: Parter
An constructie: 2008
Anul renovarii: 2017
Grupuri sanitare: 4
Terase: 2
Garaje: 1
Parcari: 1

Zona: Lacul Tei
Numar de camere: 6
Suprafata utila: 188.44 mp
Suprafata construita: 211.69 mp
Etaj: Parter
An constructie: 2008
Anul renovarii: 2017
Grupuri sanitare: 4
Terase: 2
Garaje: 1
Parcari: 1

Town House 6 camere Emerald Residence

Va prezint spre vanzare un apartament intr-o cladire de tip town house, situat in complexul rezidențial Emerald Residences, un complex modern, situat in apropierea lacului Tei.

Proiectul fost construit cu o atentie deosebita la detalii pentru a oferi rezidentilor si invitatilor confortul necesar în fiecare zi.

Proprietatea este compusa astfel:

Parterul este format din living, bucataria deschisă, un grup sanitar si un spatiu de depozitare si o mica gradina proprie ideala pentru relaxare sau pentru loc de joaca pentru familiile cu copii.

Etajul 1 dispune de doua dormitoare fiecare avand baie proprie. Tot la etaj avem o terasa spatioasa cu acces din dormitorul matrimonial.

Etajul 2 poate servi la alegere ca hobby zone, dispunand de de doua camere generoase ce pot deveni un al treilea sau chiar al patrulea dormitor, avand deasemenea grup sanitar si iesire catre o terasa de 12,20 mp cu vedere spre lac.

Subsolul in suprafata de 24.74 mp reprezinta un spatiu util suplimentar pentru depozitare sau, de ce nu, spatiu pentru activitati recreative,(biliard, sala fitness, hobby-club) . De aici se face accesul direct catre garajul subteran in care proprietatea detine 1 loc de parcare suficient de spatioas.

Complexul iti ofera o gama larga de facilitati si servicii pentru a-ti satisface cerintele stilului de viata personal. Curtea interioara spatioasa cu alei pentru plimbari, zone de relaxare, pergole, locuri de joaca pentru copii si fantani iluminate nocturn care creaza o atmosfera calda si eleganta sunt doar cateva din beneficiile de zi cu zi pe care le are de oferit complexul. Pentru iubitorii sportului, complexul pune la dispozitie o sala de fitness si o sala de squash.

Emerald Residences este localizat intr-un punct esențial al Bucurestiului cu numeroase facilitati in zona, parcul si lacul Tei, baza sportiva cu terenuri de tenis, fotbal, sala de fitness, restaurante, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland) in apropiere. Parcarea subterana, accesul sigur, securitatea 24/24 sunt cateva din serviciile oferite in complex.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos