VÂNZARE

Vila Corbeanca, teren 3200 mp si deschidere 40m la lac

Preț – 1250000 EUR

Zona: Est
Numar de camere: 8
Suprafata utila: 389.00 mp
Suprafata construita: 420.60 mp
Suprafata teren: 3207.00 mp
An constructie: 2005
Grupuri sanitare: 6
Terase: 2
Parcari: 4
Front stradal: 65.00 m

Zona: Est
Numar de camere: 8
Suprafata utila: 389.00 mp
Suprafata construita: 420.60 mp
Suprafata teren: 3207.00 mp
An constructie: 2005
Grupuri sanitare: 6
Terase: 2
Parcari: 4
Front stradal: 65.00 m

Vila Corbeanca, teren 3200 mp si deschidere 40m la lac

Amplasata pe malul lacului, această proprietate excepțională din Corbeanca a fost edificata în anul 2005 de către proprietar cu gândul de a oferi liniste și confort pentru familia sa. Este deosebit de special când o proprietate este construită cu atenție și dragoste, pentru a crea un mediu potrivit pentru nevoile și preferințele proprii, in plus indică un nivel înalt de atenție acordată calității construcției și finisajelor. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri că vor găsi o proprietate bine întreținută și gata să ofere un mediu confortabil și rafinat.

Proprietatea noastra se intinde pe o suprafata de teren de 3200 mp, o deschidere de 40 de metri către lac, ce adaugă de asemenea o notă specială proprietății, oferind intimitate și oportunități de petrecere a timpului în natură. Vila se întinde pe o suprafață de 389 de metri pătrați utili, fiind construită pe parter, etaj și mansardă, oferindu-va o priveliște spectaculoasă către apă și împrejurimi.

Proprietatea se remarcă prin designul său elegant și finisajele de o calitate foarte buna. Deschiderea generoasă de 40 de metri către lac vă permite să vă bucurați de o panoramă unică și captivantă a apelor liniștite. Apărarea de mal asigură o protecție adecvată a proprietății împotriva eroziunii și a altor factori naturali, oferindu-vă liniștea și siguranța necesară din acest punct de vedere.

Exteriorul este foarte bine amenajat, cu un grad ridicat de atenție acordată fiecărui detaliu. Terenul generos adăpostește o piscină infinity, creând o atmosferă de relaxare și ocazii de petrecere a timpului în aer liber. Zona de piscină este ideală pentru distracție în familie sau pentru a vă bucura de o zi relaxantă la soare. De asemenea, proprietatea dispune un lac propriu cu pești maturi, chiar in curtea casei, oferind oportunități pentru pescuit recreativ și relaxare lângă apă.

La interior veți fi întâmpinați de o atmosferă rafinată și spații generoase, pline de lumină si culoare. Planul deschis al casei permite o circulație facilă între diferitele zone ale casei. Zona de living este dotată cu un semineu elegant, oferind o ambianță călduroasă și confortabilă în serile răcoroase. Bucătăria modernă și complet utilată este conectată cu livingul printr-o zona de dinning, creând un spațiu ideal pentru petrecerea timpului cu familia sau prietenii. De asemenea, parterul găzduiește un dormitor confortabil cu baie proprie, oferind intimitate și comoditate.

Accesând etajul, veți descoperi zona de noapte a acestei minunate proprietati, un dormitor matrimonial impresionant, dotat cu baie proprie și un walk-in dressing generos . Acest dormitor oferă nu numai o priveliște spectaculoasă către lac, dar și spațiu și confort modern. Toate celelalte dormitoare de pe etaj beneficiază de băi private pentru a vă oferi confortul necesar. Etajul este proiectat cu atenție pentru a asigura un mediu util si liniștit.

Mansarda este un spațiu versatil, care poate fi transformat în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest spațiu generos poate fi folosit ca birou, sală de sport sau orice altă utilizare pe care o doriți, datorita suprafetei generoase de care dispune.

În concluzie, această vilă reprezintă cu siguranță o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de un stil de viață exclusivist, liniștit și confortabil, înconjurați de natură și cu o frumoasă priveliște către lac

Vă invit să programați o vizionare pentru a vă convinge de frumusețea și calitatea acestei proprietăți.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos