VÂNZARE

Vila Herastrau – Aviatiei

Preț -2.350.000 €

Zona: Herastrau – Aviatiei
Tip Locuinta: Vila
Configurare: S+P+1
An Constructie: 2019
Orientare: S-V
Suprafata utila (mp): 492
Suprafata construita (mp): 740
Suprafata Teren (mp): 1342
Numar de camere: 15
Grupuri sanitare: 6
Locuri de Parcare: 3
Front Stradal (ml): 45

Zona: Herastrau – Aviatiei
Tip Locuinta: Vila
Configurare: S+P+1
An Constructie: 2019
Orientare: S-V
Suprafata utila (mp): 492
Suprafata construita (mp): 740
Suprafata Teren (mp): 1342
Numar de camere: 15
Grupuri sanitare: 6
Locuri de Parcare: 3
Front Stradal (ml): 45

Vanzare Vila Herastrau – Aviatiei

Imagineaza-ti doar, cum ar fi daca visul tau de-o viata poate deveni acum realitate, iar tu, impreuna cu cei dragi sufletului tau, ati putea fi in vacanta la voi acasa in fiecare zi?
Aceasta proprietate speciala situata in nordul Bucurestiului, pe un teren in suprafata de 1.342 mp, cu 2 corpuri de cladire concepute in stil mediteranean (avand suprafata construita de aproape 700 mp), total independente si totusi unite intre ele printr-un hol comun de trecere, deservind 2 unitati locative cu 8 dormitoare (15 camere), 2 curti separate de corpul principal si o piscina de vis, situate in aproprierea Parcului Herastrau, si 1 minut de One Herastrau Tower intr-o locatie cu trafic auto redus, este o raritate si sincer, nu este pentru toata lumea!
Cu toate acestea, daca te gasesti printre putinii privilegiati care isi permit, si cauti de mult o astfel de proprietate unica, te vei putea situa in pozitia celui care va avea posibilitatea de a se bucura de tot ce ii va putea oferi aceasta proprietate cu adevarat speciala.
De ce sa astepti doar acele zile de concediu si vacanta ale copiilor in care sa te simti liber, relaxat si implinit dupa un an de munca si sa nu beneficiezi zi, de zi, de zi, de acest sentiment unic, pe care ni-l dorim cu ardoare cu totii de fapt, intr-o locatie de vis, pe care marea majoritate a oamenilor nu si-o pot permite nici macar in cateva zile de vacanta.
Pentru noi toti, povestea incepe acasa dar, cu siguranta, povestea ta merita sa fie diferita de a celorlalti, pentru ca iti permiti si mai ales pentru ca meriti.
S-ar putea ca acum sa fi gasit in sfarsit solutia mult asteptata, daca si tu te regasesti in aceste 3 categorii de potentiali cumparatori carora aceasta proprietate li se potriveste perfect:
• Ai o familie numeroasa cu mai multi copii si nu ai gasit pana acum nici o solutie din punct de vedere locativ? Acum ai solutia, intrucat aceasta proprietate poate acomoda un numar de 8 dormitoare, in cele doua corpuri de casa, 4 in corpul principal si 4 in corpul secundar, unde pot sa locuiasca inclusiv toti membrii personalului auxiliar: menajera, bona, bucatar, sofer, etc
• Ai o familie numeroasa, alcatuita din doua generatii si vreti sa locuiti impreuna dar totodata sa nu va intersectati si sa va deranjati reciproc?
Acum aceasta proprietate iti poate rezolva si aceasta problema.
2 Intrari separate si 2 unitati locative separate – lucru mai rar intalnit la o proprietate in zona Herastrau, iti permite co-locuirea confortabila cu intimitatea foecaruia.
• Iti doreai demult sa ai propriul tau birou acasa, atelier, studio si sa ai chiar posibilitatea de a-ti aduce firma in aceeasi locatie unde locuiesti si nu aveai solutia si spatiul necesar?
Acum ai si aceasta posibilitate.
2 unitati locative separate cu 2 intrari total separate, iti permit sa iti aduci firma acasa, in doua variante, functie de cat spatiu locativ vrei sa aloci firmei si familiei deopotriva.
Si ce face ca aceasta proprietate sa fie una din cele mai Speciale proprietati din zona Herastrau, localizata la 1 minut de One Herastrau Tower? Nu este nici un secret in spatele acestei afirmatii ci doar cateva particularitati, calitatea ireprosabila a executiei si a finisajelor alese, inclusiv o gama cu adevarat impresionanta de privilegii extra, toate concepute pentru confortul si relaxarea ta, pe care cu greu le regasesti la o alta proprietate.

De la intrare vei avea un sentiment special de relaxare si libertate, intreaga casa si curte fiind concepute si amenajate in stil mediteranean, in colaborare cu un specialist in feng shui.
Parterul vilei principale, cu suprafata utila de aproape 200 mp, este destinat zonei de zi si cuprinde spatii largi si ample, cu suprafete vitrate imense, mai rar intalnite la alte proprietati:
• Din momentul in care intri in casa, descoperi holul central de la intrare, de unde se face accesul in zona de zi, unde livingul este separat de dining de un perete decorativ, placat cu furnir natural.
• Livingul, un spatiu Generos si Perfect Compartimentat. Este compus dintr-o zona ampla, unde te poti relaxa in voie (mobilier Ditre Italia). O zona dedicata socializarii si vizionarilor TV.
• Diningul, in care gasim o masa superba pentru 12 persoane (Lago-Italia), uimitor finisata (touch vintage) si o senzatie grozava la atingere. Deasupra gasim o lampa realizata pe comanda speciala la Murano, o lampa unica cum nu veti mai gasi in alte locuinte. Aici este locul unde veti putea sa va strangeti cu totii, atat in familie cat si cu prietenii.
• O Bucatarie superba, open space, cu o insula generoasa, unde puteti chiar lua masa, placata cu furnir, complet mobilata si utilata la cel mai inalt standard.
• Un birou foarte spatios, complet mobilat si utilat, spatiul tau intim de lucru de acasa.
• Terasa exterioara, spatiul preferat de relaxare. Casa a fost gandita si conceputa sa aiba suprafete vitrate imense pe ambele laturi ale zonei de zi, atat in zona livingului (pozitionat spre sud-vest, de unde se vede si se face comunicarea cu zona piscinei) cat si in zona diningului (pozitionat spre sud est, de unde se vede si se face accesul spre curtea din fata casei).
• Casa, ca si o curte. Suprafetele vitrate extrem de ample, pot fi deschise pe ambele laturi ale casei, moment in care vei avea un sentiment unic de libertate, intreaga zona de zi devenind parte comuna cu cele doua curti care o incadreaza, interiorul devenind astfel parte din exterior si viceversa, o adevarata oaza de liniste si relaxare.
• Bucataria de vara. Ai chiar si o bucatarie exterioara la dispozitie pentru a pregati un barbeque gustos in zilele calde, cand te aduni in jurul pisinei cu familia si prietenii.
Crama. In subsol gasim o crama si o vinoteca proprie, pentru 2000 de sticle. Aceasta are o atmosfera si un farmec pe care cuvintele nu-l pot descrie, dar pe care cu siguranta le vei descoperi singur la vizionare.
Accesul la Etajul Vilei, se face printr-o scara spectaculoasa, cu deschidere ampla si treptele de marmura, incadrata de un perete iluminat cu un design unic.
Etajul 1 al vilei, cu suprafata utila de 116 mp, este dedicat zonei de noapte si cuprinde:
• Zona Matrimoniala, compusa din dormitorul propriu-zis, dresingul si baia matrimoniala imensa, ce cuprinde un dus dublu unde te poti relaxa in voie.
• Inca 3 dormitoare cu suprafete variabile, sunt alocate copiilor, fiind deservite de inca doua bai. In momentul de fata, unul dintre dormitoare a fost transformat intr-un birou.
Corpul nr. 2 de casa. Cu suprafata utila de 140 mp. Aici se gaseste sala de sport, cu vizibilitate direct catre piscina. Tot aici poate fi amenajat si un home cinema, in eventualitatea in care iti doresti asa ceva. Mai regasim inca 4-5 incaperi, care pot avea functiuni diverse, inclusiv de dormitoare
In pretul de listare al proprietatii, nu este inclusa valoarea mobilierului mobil din proprietate. Acesta este nou si este achizitionat de la firme de renume din Italia.

Caracteristici privind perfomanta energetica a imobilului:
– clasa energetică A;
– consumul total specific de energie primară: 93.31;
– indicele de emisii echivalent CO_2: 22.38;
– consum total specific de energie din surse regenerabile: 44.36

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos