Viziune

Am considerat dintotdeauna ca una dintre deciziile importante in viata este cumpararea unei locuinte – ea reprezinta pana la urma spatiul in care ne petrecem timpul cel mai pretios: cel alaturi de familie. Acesta este de altfel si principalul motiv pentru care tratez cerintele clientilor mei cu respect, seriozitate si in mod responsabil.

Misiune

Cei 20 ani de experienta pe piata imobiliara din Romania in segmentul rezidential se cuantifica in peste 850 de ore de pregatire in domeniu si peste 580 de tranzactii incheiate cu succes, certificari imobiliare internationale SRS (Seller Representative Specialist), ABR (Acredited Buyer’s Representative), RENE (Real Estate Negotiation Expert), PSA ( Pricing Strategy Advisor ) cat si absolvirea cu succes a cursurilor interne in cadrul companiei RE/MAX, Cariera Ta RE/MAX, SUCCEED, Gil Li-ran – NEXT LEVEL, Tom Ferry – Sales Power, 100 Days to Greatness. In tot acest timp mi-am dat seama ca achizitionarea unei case poate fi un proces stresant; rolul meu este sa ma asigur ca dumneavoastra veti gasi chiar placuta intreaga actiune de cautare a locuintei potrivite.

Cum procedez

Lucrez cu un numar restrans de clienti in acelasi timp, pentru a fi sigur ca fiecare dintre ei se poate bucura de intreaga mea atentie!

Entuziasmul, loialitatea si perseverenta sunt trei dintre calitatile mele, de care ma folosesc din plin si in relatia cu clientii.

Zona in care imi desfasor intens activitatea este zona de Nord a capitalei, in special zonele Kiseleff / Aviatorilor / Primăverii / Dorobanti / Floreasca / Dacia / Gradina Icoanei 

Cred cu tarie ca o comunicare deschisa rezolva orice situatie de aceea imi doresc ca oamenii cu care lucrez sa fie deschisi si onesti. Orice sugestie sau recomandare va fi tratata cu maxima responsabilitate.

Tinta mea pe termen lung este CLIENTUL MULTUMIT, iar recomandarile pe care le primesc sunt cel mai mare motiv de bucurie profesionala.