VÂNZARE

Apartament 2 camere in vila Dorobanti-Floreasca

Preț – 140000 EUR

Zona: Dorobanti
Numar de camere: 2
Suprafata utila: 41.25 mp
Suprafata construita: 59.40 mp
Etaj: Etaj 1
An constructie: 1950
Anul renovarii: 2020
Grupuri sanitare: 1
Terase: 1

Zona: Dorobanti
Numar de camere: 2
Suprafata utila: 41.25 mp
Suprafata construita: 59.40 mp
Etaj: Etaj 1
An constructie: 1950
Anul renovarii: 2020
Grupuri sanitare: 1
Terase: 1

Apartament 2 camere in vila Dorobanti-Floreasca

Apartamentul este situat într-o frumoasa vila din zona Dorobanți, vila complet renovată și reconsolidată ce aduce un plus de valoare construcției din punct de vedere siguranta si estetica dar si din punct de vedere energetic. Cu acces rapid catre zona Floreasca, locația atrage mulți oameni datorită prestigiului și comodității acestei zone.

Este un apartament cu două camere, situat la etajul 1, poate fi potrivit pentru un cuplu, o mică familie sau chiar o persoană singură care dorește mai mult spațiu. Faptul că apartamentul este complet mobilat și utilat modern poate însemna că viitorii locatari nu trebuie să-și facă griji cu privire la cumpărarea de mobilier sau echipamente pentru bucătărie. O bucătărie la comanda, complet echipată este întotdeauna un avantaj, în special pentru cei care iubesc gătitul sau doresc să-și prepare mesele acasă. Toate echipamentele sunt noi si de calitate, de la vesela Villeroy & Boch pana la aparat de spalat cu presiune Karcher pentru terasa, acest apartament va asteapta doar cu lucrurile personale sa va mutati imediat.

O terasă este un spațiu minunat pentru a vă relaxa în aer liber. Ei bine veti beneficia si de acest spatiu mult cautat in perioada de pandemine. 15 mp are acest loc si veti beneficia si de prezența unui grătar pe gaz poate oferi oportunități de gătit în aer liber și motive de socializare cu prietenii.

În funcție de cerințele și preferințele personale, acest apartament pare a fi o opțiune excelentă pentru cei care caută un loc de locuit confortabil și modern într-o zonă de prestigiu din București. Poziționarea va poate oferi acces ușor la Piata Floreasca, restaurantele si cafenelele din Dorobanți, supermarket-urile din zona dar și mijloacele de transport în comun.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos