VÂNZARE

Apartament 4 camere Floreasca, curte proprie și 3 locuri de parcare

Preț – 790000 EUR

Zona: Floreasca
Numar de camere: 4
Suprafata utila: 150.30 mp
Suprafata construita: 179.78 mp
Etaj: Parter
An constructie: 2022
Grupuri sanitare: 3
Terase: 1
Parcari: 3

Zona: Floreasca
Numar de camere: 4
Suprafata utila: 150.30 mp
Suprafata construita: 179.78 mp
Etaj: Parter
An constructie: 2022
Grupuri sanitare: 3
Terase: 1
Parcari: 3

Apartament 4 camere Floreasca, curte proprie și 3 locuri de parcare

Vă prezint o oportunitate unică de a beneficia de tot ceea ce poate oferi un cămin de vis! Acest apartament de 4 camere, situat la parterul unui imobil boutique, este mult mai mult decât o simplă locuință – este un spațiu unde confortul, eleganța și căldura se întâlnesc pentru a vă oferi experiența perfectă a unei case.

Imaginați-vă că pășiți într-un peisaj desprins parca dintr-o revista, cu o atmosferă caldă, descoperiți practic inima acestei locuințe, zona de zi, un loc discret, primitor, un loc ce strălucește prin proaspătul său design. În această zonă, lumina naturală pătrunde prin ferestrele largi, oferind o priveliște minunată către curtea proprie, ce se întinde pe o suprafață generoasă de 263 mp.

Bucătăria deschisă, echipata complet la cele mai inalte standarde, un loc viu și plin de energie, conectata in mod direct cu zona de zi, vă invită să descoperiți secretele gastronomiei într-un mod prietenos, avand si opțiunea de a închide spațiul pentru momentele mai intime.

Zona de living devine locul în care povestea dumneavoastră familială prinde viață, iar cele trei dormitoare sunt colțurile intime unde se desfășoară visele. Dormitorul matrimonial nu este doar un simplu spațiu de odihnă; este o oază privată, cu o zonă de dressing separată și un grup sanitar propriu, în care răsfățul poate atinge cote înalte.

Această proprietate nu se remarcă doar prin designul interior bine gândit, ci și prin specificațiile tehnice ce definesc calitatea și durabilitatea. Cu o fatadă ventilată și placa de ceramică, tamplărie de aluminiu marca Schuco, sistem de climatizare prin tavan Mitsubishi și încălzire în pardoseală, fiecare detaliu este pus la punct pentru a vă oferi confortul pe care îl meritati.

Pentru a sublinia atmosfera primitoare a acestui imobil, iluminatul ambiental de la fațadă aduce o aură caldă în fiecare colțișor. Finisajele și mobilierul de calitate superioară, realizate de Rovere, completează cu eleganță și stil întreaga locuință.

Și nu uitați, acest pachet incredibil include nu doar această locuință de vis, ci și trei locuri de parcare în fața imobilului, asigurându-vă că întotdeauna veți avea un loc rezervat pentru a începe si a termina in fiecare zi cu liniște și comoditate.

Așadar, vă invit să vă transformați visul în realitate și să vă începeți noua călătorie într-un cămin de excepție! O astfel de oportunitate nu apare des, așa că nu ratați șansa de a trăi în stil și confort absolut!

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos