VÂNZARE

Apartament 4 camere Kiseleff-Aviatorilor

Preț – 580.000 €

Tip Locuinta: Apartament
Zona: Kiseleff-Aviatorilor
Numar de camere: 4
Etaj: Parter
An Constructie: 2006
Suprafata utila (mp): 202
Suprafata construita (mp): 327
Suprafata Gradina (mp): 50
Terasa: Da
Grupuri sanitare: 3
Nivele: 5
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 1
Configurare: Semidecomandat

Tip Locuinta: Apartament
Zona: Kiseleff-Aviatorilor
Numar de camere: 4
Etaj: Parter
An Constructie: 2006
Suprafata utila (mp): 202
Suprafata construita (mp): 327
Suprafata Gradina (mp): 50
Terasa: Da
Grupuri sanitare: 3
Nivele: 5
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 1
Configurare: Semidecomandat

Vanzare apartament 4 camere Kiseleff-Aviatorilor

Va prezint un apartament elegant, spatios, intr-o zona deosebita a Capitalei, langa Parcul Herastrau si Arcul de Triumf, o locatie excelenta care iti asigura mai multa diversitate intr-un mediu ideal pentru o familie adevarata!
Acesta este situat la parter, intr-un imobil construit in anul 2006, masoara 327 mp construiti, are 4 camere, bucatarie inchisa, 3 bai, o terasa generoasa si un balcon.
Living-ul, o incapere larga si foarte bine luminata cu o suprafata de 70 mp, este numai bun pentru a-ti petreci timpul liber, profitand de spatiu si de geamuri inalte, in plus de aici beneficiezi de iesirea catre terasa care se intinde pe o suprafata de 100 mp dar si catre micuta gradina de aprox.50 mp care este in folosinta exclusiva.
Bucataria, poate unul dintre cele mai importante locuri ale unei case, este si ea atent mobilata si utilata, la cele mai inalte standarde.
Celelalte 3 camere sunt potrivite pentru a fi transformate in dormitoare, sau poti strecura un birou, sau sa-ti creezi o biblioteca – toate in functie de preferintele si nevoile tale.
O sa gasesti in fiecare incapere un mediu curat in finisaje de calitate, compact, cu spatiu suficient pentru paturi si pentru dulapuri. Spatii de depozitare se mai gasesc si in alte zone ale casei, perfect pozitionate, fiecare cu utilitatea specifica zonei.
Baile apartamentului sunt impecabile si dotate ultramodern, ele sunt aferente fiecarui dormitor.
Te bucuri de mai mult confort datorita spatiilor vitrate mari, cu tamplarie din lemn , aerul conditionat centralizat, ai acces la internet, cablu tv si telefon.
Imobilul dispune de ascensor, paza 24/24, parcare subterana.
Apartamentul se situeaza intr-o zona foarte accesibila a Capitalei, la o aruncatura de bat de Soseaua Kiseleff si la doar 3 minute de statia de metrou Aviatorilor. Ai acces rapid a linii de autobuz si la doua mari bulevarde din nordul Bucurestiului – Calea Dorobantilor si Bulevardul Aviatorilor. Gasesti la 5 minute departare Parcul Herastrau si mai ai in zona restaurante, hoteluri sau filiale de banci.
Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare situat in garajul subteran.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos