VÂNZARE

apartament 7 camere Parcul Herastrau

Preț – 1.500.000 €

Zona: Soseaua Nordului
An Constructie: 2008
Tip Locuinta: Apartament
Numar de camere: 7
Dormitoare: 5
Grupuri sanitare: 6
Suprafata utila (mp): 385
Suprafata construita (mp): 575
Configurare: Semidecomandat
Etaj: 1
Nivele: 5
Terasa: Da
Balcoane: 1
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 1

Zona: Soseaua Nordului
An Constructie: 2008
Tip Locuinta: Apartament
Numar de camere: 7
Dormitoare: 5
Grupuri sanitare: 6
Suprafata utila (mp): 385
Suprafata construita (mp): 575
Configurare: Semidecomandat
Etaj: 1
Nivele: 5
Terasa: Da
Balcoane: 1
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 1

Vanzare apartament 7 camere Parcul Herastrau

Unul dintre cele mai frumoase imobile construite in zona Parcului Herastrau se regaseste pe Soseaua Nordului. Cunoscut pentru generozitatea apartamentelor, luxul acestora, precum si discretia persoanelor care il locuiesc, imobilul gazduieste un apartament spectaculos despre care va invit sa cititi mai jos.

Cu o suprafata de 385 mp utili, apartamentul este situat la primul etaj al imobilului construit in anul 2010. Acesta include 7 camere: 2 living-uri, 4 dormitoare acompaniate de 6 grupuri sanitare, un dressing, o bucatarie si 3 terase. Balconul spectaculos cu vedere in spate te imbie la seri linistite in compania unui pahar de vin, iar in zona de living si dining, terasele elegante care dezvaluie vederea impresionanta a parcului Herastrau, iti vor oferi un mic dejun sau un prinz de vis in compania familiei.

Mobilat si decorat cu elemente de inalta clasa, primul living are dimensiuni generoase de 63 mp, si formeaza impreuna cu zona de dinind un spatiu amplu, nefragmentat. O canapea eleganta si imbietoare domina zona de relaxare, amenajata in apropierea iesirii spre terasa. Zona de luat masa poate gazdui sase persoane.

Bucataria este spatioasa si impecabil amenajata, mobilerul din lemn lucios, ornamente din aluminiu si aparatura electrocasnica Miele de ultima generatie, fiind indicii certe ale luxului si bunului gust.

Al doilea living in suprafata utila de 81 mp, se prezinta sub forma unui spatiu multifunctional. Aici dispunem de o zona de relaxare cu o canapea generoasa, o zona de biblioteca, birou, dar si o zona amenajata pentru enterteinment. Tot aici gasim si piesa de rezistenta a apartamentului: semineul Planika, care va umple de caldura zilele friguroase ale iernii si va transforma o seara oarecare intr-una cu o atmosfera calda, de familie.

Dormitoarele, insotite de baia proprie, invita la relaxare si rasfat si se remarca prin amenajarea impecabila. Daca dormitorul matrimonial impreuna cu dresing-ul a fost ales cu mare grija si atentie in detalii si dormitoarele destinate copiilor au fost amenajate potrivit celor mai exigente cerinte. Acestea au fost desenate si personalizate pentru a oferi celor mici o atmosfera de basm.

Materialele deosebite folosite in amenajarea acestor spatii, precum lemnul lucios, sticla, catifeaua, mocheta din liana pura, impodobesc si insufletesc camerele destinate odihnei, conform celor mai inalte standarde in materie de calitate.

Baile apartamentului nu au fost nici ele finisate la intamplare. Aici gasim dotari de lux, faianta Bisazza, usi de sticla Hamman, sanitare Laufen si Jacuzzi, baterii si accesorii Gesi.

Toate aceste lucruri atent alese, fac din acest apartament o locuinta speciala, un loc in care te intorci cu placere “acasa”, un loc in care s-a folosit multa imaginatie, mult suflet si multa caldura.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos