INCHIRIERE

Apartament 7 camere Soseaua Nordului

Preț –  8900 €

Tip Locuinta: Apartament
Zona: Soseaua Nordului
Numar de camere: 7
Grupuri sanitare: 7
Suprafata utila (mp): 372
Suprafata construita (mp): 575
An Constructie: 2006
Configurare: Decomandat
Etaj: 1
Locuri de parcare: 2

Tip Locuinta: Apartament
Zona: Soseaua Nordului
Numar de camere: 7
Grupuri sanitare: 7
Suprafata utila (mp): 372
Suprafata construita (mp): 575
An Constructie: 2006
Configurare: Decomandat
Etaj: 1
Locuri de parcare: 2

Apartament 7 camere Soseaua Nordului

Va prezint o proprietate deosebita, cu vedere senzationala către Parcul Herastrau, situata intr-unul dintre cele mai frumoase imobile construite pe Sos. Nordului. Cunoscut pentru generozitatea apartamentelor, luxul acestora, precum si discretia celor care il locuiesc, imobilul gazduieste un apartament unicat, pe care va invit sa-l descoperiti in prezentarea de mai jos.

Cu o suprafata de 372 mp utili, la care se adauga 3 terase cu o suprafata totala de 47 mp, locuinta se afla la primul etaj al imobilului, construit in 2010. Aceasta include o zona de dinning si socializare (64 mp), un al doilea living de 81 mp, 5 dormitoare (20 mp, 18 mp, 21 mp, 27 mp, respectiv 20 mp) – fiecare cu baia lui proprie, dintre care una hammam, 2 grupuri sanitare si bucatarie inchisa (25 mp).

Canapelele elegante de la B&B Italia domina zona de relaxare si socializare, amenajata in apropierea iesirii pe terasa. Zona de luat masa, de asemenea de la B&B Italia, poate gazdui 10 persoane. Zona este luminata de o superba lustra din argint, de la Terzani, de un rafinament aparte.

Al doilea living este amenajat sub forma unui spatiu multifunctional, cu zona de relaxare, biblioteca si bar. Tot aici gasim si piesa de rezistenta a apartamentului, semineul Planika, care va face deliciul invitatilor dvs si care poate transforma orice seara intr-una cu adevarat calda, de familie.

Bucataria este spatioasa si impecabil amenajata, mobilierul din lemn lucios, ornamentele din aluminiu si aparatura electrocasnica Miele si LG, fiind indicii certe ale luxului si bunului gust.

Dormitoarele, insotite de baia proprie, invita la relaxare, dragoste si rasfat si se remarca prin amenajarea impecabila, marca Poliform. Daca dormitorul matrimonial, impreuna cu dressing-ul imens, au fost alese cu mare grija si atentie la detalii, si dormitorul copilului a fost desenat si personalizat sub brandul VibelMi, pentru a oferi o lume de basm.

Baile apartamentului nu au fost nici ele finisate la intamplare. Aici gasim dotari de lux: faianta Bisazza, usi de sticla Hamman, cada hidromasaj Duravit, sanitare Hansgrohe, calorifere Cordivari si wc japonez Grohe.

Terasele elegante ale apartamentului dezvaluie frumusetea si marimea Parcului Herastrau si iti vor oferi posibilitatea luarii micului dejun sau a pranzului ca si cum ai fi in mijlocul naturii.

Holurile ofera multiple spatii de depozitare multifunctionale, incastrate in pereti. De asemenea, exista si o spalatorie si o chicineta.

Incalzirea si racirea se fac prin sistem centralizat autonom.

Se ofera chiriasului 2 locuri de parcare in subteranul cladirii. De asemenea, imobilul beneficiaza de paza 24/24.

Consider ca elementele detaliate mai sus intrunesc toate conditiile pentru care tu, alaturi de familia ta, sa poti numi acest loc “acasa”.

Caracteristici privind perfomanta energetica a imobilului:
– clasa energetică A;
– consumul total specific de energie primară: 123.88;
– indicele de emisii echivalent CO_2: 29.73;
– consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos