VÂNZARE

Penthouse Floreasca cu vedere panoramica

Preț – 850000 EUR + TVA

Zona: Floreasca
Numar de camere: 4
Suprafata utila: 143.00 mp
Suprafata construita: 286.00 mp
Etaj: Etaj 10
An constructie: 2019
Anul renovarii: 2023
Grupuri sanitare: 4
Terase: 2
Garaje: 2
Parcari: 1

Zona: Floreasca
Numar de camere: 4
Suprafata utila: 143.00 mp
Suprafata construita: 286.00 mp
Etaj: Etaj 10
An constructie: 2019
Anul renovarii: 2023
Grupuri sanitare: 4
Terase: 2
Garaje: 2
Parcari: 1

Penthouse Floreasca cu vedere panoramica

Am plăcerea să vă prezentăm o oportunitate excepțională, un penthouse deosebit, rafinat, mobilat si utilat, oferind o vedere panoramica catre Lacul Tei dar si către oras, situat in zona Floreasca – Barbu Vacarescu, in imediata vecinatate a Complexului Pescariu.

Acest penthouse este situat intr-un imobil finalizat în anul 2019, la etajele 10 și 11.

Proprietarul, la momentul achiziției în 2022, a efectuat renovări ample, modernizând finisajele existente și înlocuind tâmplăria de aluminiu a ferestrelor cu marca Schuco. De asemenea, a fost si înlocuit sistemul de climatizare, integrat în tavan, marca Daikin și montata centrala termica cu boiler.

Proprietatea impresionantă este compusă din trei dormitoare, patru băi (fiecare dormitor beneficiind de grup sanitar propriu), living spațios și bucătărie inchisa cu zonă de luat masa, precum și două terase: una cu acces din living, cu o suprafață de 25 mp, și o a doua terasă, situată la nivelul etajului 11, cu o impresionantă suprafață de 118 mp, care vă invită să vă bucurați de priveliști captivante.

Terasa de 118 mp a fost izolata complet, montat deck ca și pardoseala și a fost creată o camera cu saună și gym.

Punctul culminant al acestei locuințe îl constituie panorama vastă, deschisă către Parcul si Lacul Tei, vizibilă atat din zona de living, cat si din zona de luat masa, complet închisă în sticlă, oferind o privire unică asupra peisajului.

Penthouse-ul se vinde mobilat si utilat cu bucătăria complet mobilată și utilată (conform fotografii), inclusiv electrocasnicele integrate, dressingurile încastrate și biblioteca din living. Atat finisajele cat si mobilierul sunt de calitate superioara.

Apartamentul este vândut împreună cu două locuri de parcare subterane, asigurându-vă confortul și siguranța pentru mașinile dumneavoastră.

Penthouse-ul reprezintă un rafinament arhitectural, combinând luxul modern cu facilitățile tehnologice de ultimă generație, reprezentând astfel o ocazie unică de a trăi într-o locuință desăvârșită.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos