VÂNZARE

Penthouse Soseaua Nordului – Parc Herăstrău

Preț – 990000 EUR

Zona: Herastrau
Numar de camere: 5
Suprafata utila: 200.00 mp
Suprafata construita: 374.00 mp
Etaj: Etaj 5
An constructie: 2004
Anul renovarii: 2017
Grupuri sanitare: 4
Terase: 2
Garaje: 1
Parcari: 2

Zona: Herastrau
Numar de camere: 5
Suprafata utila: 200.00 mp
Suprafata construita: 374.00 mp
Etaj: Etaj 5
An constructie: 2004
Anul renovarii: 2017
Grupuri sanitare: 4
Terase: 2
Garaje: 1
Parcari: 2

Penthouse Soseaua Nordului – Parc Herăstrău

Culorile vibrante cat și un design interior surprinzător și rafinat, sunt principalele caracteristici ale acestui penthouse excepțional situat într-una dintre cele mai dorite zone ale Bucureștiului.

Situat în imediata apropiere a Parcului Herăstrău, pe o straduta linistita, oferind un stil de viață excepțional în inima Bucureștiului. Cu o suprafață generoasă de 374 de metri pătrați, această proprietate reprezintă o simbioză perfectă între eleganță și modernitate. Cu o calitate de neegalat și finisaje personalizate, tavane înalte și ferestre imense ce permit o abundență de lumină naturală, aceasta proprietate este pregatita pentru cel mai exigent ocupant.

Punctul focal al acestei locuințe excepționale este reprezentat de terasa impresionanta, cu suprafeța de 80 de metri pătrați. Acest spațiu exterior reprezenta un cadru perfect de petrecere a timpului impreuna cu prietenii sau familia, o oază privată în care vă puteți bucura de intimitate, de momente de relaxare și socializare. Impreuna cu living-ul dinning-ul creeaza un spatiu amplu, dominat de mobilier clasic, șemineu , luminari ambientale ce accentueaza lucrarile din lemn și biblioteca personalizata captusita cu pereti de sticla transparenta ce deschide drumul catre bucătăria italiana ultra dotata cu echipamente Franke si Miele.

Zona de noapte este este un alt punct de atractie al proprietatii. Doua dormitoare generoase cu deschidere fiecare catre propria terasa si dormitorul matrimonial, un proiect special elaborat cu baie privata si walk-in dressing-uri. Penthouse-ul dispune, de asemenea, de trei balcoane, fiecare cu o suprafață de 10 metri pătrați, aducând o lumină naturală bogată și posibilitatea de a vă bucura de aerul proaspăt al orașului chiar din interiorul casei.

Siguranța dumneavoastră este prioritatea , motiv pentru care această proprietate vine in intampinarea dumneavoastră cu serviciu de pază 24/24, oferindu-vă liniștea și securitatea necesare pentru a vă bucura de fiecare moment în acest spațiu de excepție.

Imobilul include, de asemenea, un garaj subteran cu două locuri de parcare, unul dintre ele fiind dotat cu priza de incarcare pentru masinile electrice, asigurându-vă că aveți mereu acces ușor și comod la vehiculele dumneavoastră.

Si povestea nu se incheie aici, nivelul de măiestrie și calitate, cu o combinație între un plan de etaj bine gândit și facilități uluitoare, este cu adevărat fascinant. Si spun acest lucru pentru simplul motiv ca penthouse-ul nostru nu ofera doar un spatiu de locui! De maine biroul tau poate sa fie tot acasă. Si nu orice birou! Este vorba despre o camera separată, cu acces separat, dar integrată perfect în cadrul spatiului pentru locuit, o suprafata generoasa cu deschidere catre o terasa, ATENTIE…de 60 de mp. Exact, ai auzit bine, 60 de mp si este practic spatiul care întregește astfel proprietatea noastra specială.

Această locuință reprezintă o oportunitate unică de a trăi într-un mediu rafinat și exclusivist, oferindu-vă tot confortul și luxul pe care vi l-ați putea dori. Nu ezitati sa ma contactați pentru a stabili o vizionare, pentru a vă convinge de frumusețea și eleganța acestei proprietăți de excepție într-o locație privilegiată din București.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos