VÂNZARE

Penthouse Soseaua Nordului – Parc Herastrau

Preț – 1.600.000 €

Zona: Herastrau
Tip Locuinta: Penthouse
An Constructie: 2005
Numar de camere: 6
Grupuri sanitare: 4
Suprafata utila (mp): 341
Suprafata construita (mp): 410
Terasa: (mp) 70
Etaj: 4
Niveluri: 4
Locuri de Parcare: 1
Garaj: Da

Zona: Herastrau
Tip Locuinta: Penthouse
An Constructie: 2005
Numar de camere: 6
Grupuri sanitare: 4
Suprafata utila (mp): 341
Suprafata construita (mp): 410
Terasa: (mp) 70
Etaj: 4
Niveluri: 4
Locuri de Parcare: 1
Garaj: Da

Vanzare Penthouse Soseaua Nordului – Parc Herastrau

Situat intr-o locatie de exceptie, la marginea Parcului Herastrau, apartamentul pe care am placerea sa vi-l prezint, face parte din acea categorie de imobile care reprezintal echilibru perfect intre eleganta si personalitate, intre estetica clasica si design-ul modern.
Va invit astazi si pe dumneavoastra sa pasiti in poate cel mai frumos apartament din Nordul capitalei, in care finisajele de bun gust si de o calitate desavarsita se imbina perfect cu o compartimentare echilibrata a spatiilor interioare.

Proiectul a fost unul foarte complicat, o provocare practic, atat prin complexitatea lui, cat mai ales prin recrearea decorurilor inspirate de stilul clasic si modern. Proprietarul, o persoana pasionata de acest stil, si-a dorit un camin cald si primitor si in acelasi timp o atmosfera eleganta, reusind sa-si transpuna cu multa creativitate ideile intr-un concept original si unic.

Apartamentul, de tip penthouse, se desfasoara pe o suprafata utila de 342 mp dispune de 6 camere, 4 grupuri sanitare, si ocupa intregul etaj al imobilului. Proprietatea are acces privat cu lift care va va conduce direct in apartament, beneficiaza de o terasa superba, cu vegetatie matura, o terasacu vedere catre parcul Herastrau, oferind diferite posibilitati de petrecere a timpului liber.

Odata intrati in apartament nu stii practic unde sa-ti opresti privirea, la piesele de mobilier masiv semnate Roberto Cavalli, sau la creatiile casei Natuzzi, la obiectele de arta asezate strategic in fiecare colt al casei , la acvariul imens din zona de living, la semineul cu lemne care parca te in invita sa sarbataoresti Craciunul in fiecare seara sau la parchetul impecabil din lemn masiv care se intinde pe toata suprafata apartamentului.
O proprietate de o rara frumusete, un apartament de care sigur te vei indragosti, fiecare obiect din casa are in spate o poveste si intreg spatiul emana fericire!

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos