VÂNZARE

apartament 5 camere Baneasa

Preț – 325.000 €

Zona: Baneasa
Tip Locuinta: Apartament
An Constructie: 2008
Numar de camere: 5
Suprafata utila (mp): 184
Suprafata construita (mp): 220
Mobilat : Da
Etaj: 8
Nivele: 11
Configurare: Decomandat
Grupuri sanitare: 4
Terasa: Da
Orientare: S-V
Locuri de Parcare: 1

Zona: Baneasa
Tip Locuinta: Apartament
An Constructie: 2008
Numar de camere: 5
Suprafata utila (mp): 184
Suprafata construita (mp): 220
Mobilat : Da
Etaj: 8
Nivele: 11
Configurare: Decomandat
Grupuri sanitare: 4
Terasa: Da
Orientare: S-V
Locuri de Parcare: 1

Vanzare apartament 5 camere Baneasa

Probabil unul dintre cele mai frumoase apartamente din zona de Nord a Capitalei. Aceasta este parerea mea despre acest apartament superb de 5 camere.
Apartamentul are suprafata de 184 mp utili si este situat la etajul al optulea, ale unei cladiri ce dateaza din anul 2008. Este decomandat si include cinci camere, patru grupuri sanitare, o bucatarie imensa, o terasa de 10 mp si un balcon de 5 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat, ceea ce inseamna ca va veti putea muta imediat in el.
Inca de la intrare apartamentul te intampina cu decoruri impresionante, podea epoxidica, mobilier de inalta clasa, piese de arta contemporana, ferestre mari de unde parca dintr-o data Bucurestiul se vede cu alti ochi.
Living-ul are dimensiuni generoase si impreuna cu bucataria formeaza un spatiu amplu, deschis si luminos.
Bucataria impecabil amenajata, mobilerul din lemn lucios, ornamente din aluminiu si aparatura electrocasnica de ultima generatie, fiind indicii certe ale luxului si bunului gust.
Zona de noapte este foarte bine definita, pe langa dormitoarele dotate fiecare cu baie proprie, aici gasim piesa de rezistenta a apartamentului, camera de relaxare ce include sauna si un jacuzzi Villeroy & Boch din care poti admira Bucurestiul intr-o relaxare de nedescris.
Tot in zona de noapte isi are locul si dressing-ul generos dotat cu baie prorprie, un loc care probabil poate face invidioasa orice doamna sau domnisoara.
Imobilul dispune de paza permanenta ce va garanteaza securitatea, servicii hoteliere, parcare subterana, supraveghere video.
Complexul rezidential este situat in zona de nord a Capitalei, la cativa pasi de Parcul Herastrau. Accesul dinspre oras este facil, la fel fiind si iesirea spre DN1. Puteti ajunge in centru in mai putin de 15 minute. Va veti putea relaxa si aproviziona in centrul comercial Baneasa Shopping City sau Promenada Mall, situate la 5 minute de condus.
Va garantez ca acest apartament va va impresiona pe loc, de aceea va invit la vizionare pentru a descoperi un loc deosebit, un loc in care cu siguranta veti fi nerabdatori sa va intoarceti cat mai repede, pentru ca va fi ceea ce numim noi “Acasa”.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos