VÂNZARE

Vila Corbeanca

Preț – 640.000 €

Zona: Corbeanca
Tip Locuinta: Vila
An Constructie: 2012
Numar de camere: 6
Grupuri sanitare: 5
Niveluri: P+1
Suprafata utila (mp): 306
Suprafata construita (mp): 396
Suprafata Teren (mp): 1200
Curte libera (mp): 900
Garaj: Da

Zona: Corbeanca

Tip Locuinta: Vila

An Constructie: 2012

Numar de camere: 6

Grupuri sanitare: 5

Niveluri: P+1

Suprafata utila (mp): 306

Suprafata construita (mp): 396

Suprafata Teren (mp): 1200

Curte libera (mp): 900

Garaj: Da

Vanzare Vila Corbeanca

O proprietate exclusivistă, unicat, pentru persoanele pretențioase care adoră stilul arhitectural clasic. O casa ce abunda de eleganta si stil intr-o locatie speciala, langa padurea Corbeanca.

Vila are o suprafata utila de 306 mp, este dispusa pe parter si etaj si se întinde pe un teren cu o suprafață generoasa de 1200 mp.
Stilul îmbină atent sinceritatea evidentă a clasicului – piatra de rau, cărămidă aparenta, tâmplărie din lemn, pardoseala din lemn natural, lămpile din alama, culori calde, grinzile din lemn natural, acoperișul din tigla în mai multe ape.

De cum pasesti pragul acestei proprietati, incepe sa-ti “fuga” ochii dupa jocul de culori care-ti incalzeste privirea. Gresia care se intinde de la intrare pana in living si bucatarie, splendidele usi din lemn masiv, peretii frumos pastelati, iar prima camera, prima camera spune totul despre aceasta proprietate. Un birou spectaculos cu o biblioteca cum vezi doar in casele americanilor. Tavan ascutit, barne din lemn natural, un lampadar ce coboara pana in mijlocul camerei, ferestre inalte, un birou clasic din lemn masiv, iar biblioteca…biblioteca este o splendoare!

Stai asa, acum mi-a picat fisa, casa asta chiar arata ca o casa in stil american. De ce spun asta? Mi-am dat seama de cum am vazut zona de zi si semineul. De fapt hornul acestuia, care se inalta pana peste acoperisul casei.

Zona de zi se imparte de fapt in 3 zone: dining, cu iesire care terasa si curtea din spate, zona de relax din fata televizorului si zona de socializare din fata semineului.

Bucataria este si ea un punct de atractie al casei: evident desenata in stilul clasic, datata cu aparatura moderna, iar insula din mijlocul ei din nou ma duce cu gandul la casele americanilor.

Tot pe zona de parter mai gasim un dormitor de oaspeti, o baie ce acomodeaza tot nivelul, un hol lung ce duce catre “uzina” casei, camera tehnica si catre garaj.
De ce ii spun uzina, pai sa va explic…. 2 centrale Viesmann in secventa, sistem de tratare a apei cu ultraviolete, panou solare pt apa calda, sistem fotovoltaic Fronius Hybrid cu 22 de panouri si invertor, certificat prosumator plus capacitate de stocare cu baterii Sony, sistem dedurizare, generator 12 kva.
Etajul vilei este practic ocupat in totalitate de dormitoare.

Matrimonialul care este si cel mai spectaculos, dispune de acelasi tip de mobilier din lemn masiv, foarte luminos, si care vine la pachet cu un dressing generos, o baie matrimoniala calda si o terasa cu vedere catre padure si imprejurimile zonei.
Povestea noastra continua in curtea casei, într-o grădină cu colțuri cosy, un intreg tablou verde, vegetatie matura, copaci ornamentali, pomi fructiferi, un loc care iti arata practic ce înseamnă să petreci timp acasa, cat de multe seri frumoase iti poate aduce acest loc, relaxare totala pe iarba deasa din gradina, loc de joaca pentru copii, foisor din lemn, petreceri cu prietenii care se lasa cu emotii si amintiri.

Asadar, ramane doar sa veniti sa descoperiti singuri acest loc frumos, o casa de vis ce va va oferii un stil de viata diferit.

Caracteristici privind perfomanta energetica a imobilului:
– clasa energetică A;
– consumul total specific de energie primară: 93.31;
– indicele de emisii echivalent CO_2: 22.38;
– consum total specific de energie din surse regenerabile: 44.36

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos