VÂNZARE

Vila Dorobanti

Preț – 4.500.000 €

Zona: Dorobanti
Tip Locuinta: Vila
Configurare: S+D+P+2
An Constructie: 1996
Suprafata utila (mp): 950
Suprafata construita (mp): 1200
Suprafata Teren (mp): 510
Terasa (mp): 130
Numar de camere: 10
Grupuri sanitare: 7
Locuri de Parcare: 10
Front Stradal (ml): 21

Zona: Dorobanti
Tip Locuinta: Vila
Configurare: S+D+P+2
An Constructie: 1996
Suprafata utila (mp): 950
Suprafata construita (mp): 1200
Suprafata Teren (mp): 510
Terasa (mp): 130
Numar de camere: 10
Grupuri sanitare: 7
Locuri de Parcare: 10
Front Stradal (ml): 21

Vanzare Vila Dorobanti

Exista proprietati care valoreaza bani. Si exista oportunitati a caror valoare depaseste pretul.
Pentru ca aici, oportunitatea de a detine aceasta proprietate, depaseste pretul ei.
Pretul este ceea ce platesti, valoarea este ceea ce obtiii. Iar oportunitatea de a detine o astfel de proprietate, in aceasta locatie, apare odata la cativa ani.
Suntem in Dorobanti, pe una dintre cele mai cautate si dorite locatii. Iar imobilul asupra caruia atentia dumneavoastra s-a oprit, este unul cu totul special. Construita in 1996, aceasta este una dintre cele mai spectaculoase proprietati. O proprietate care, in primul rand, nu mai poate fi construita astazi. Pentru ca nu mai exista terenul disponibil pentru asa ceva.
Vorbim despre un imobil dispus pe subsol, demisol, parter si doua etaje, cu o suprafata utila de 950 mp si o suprafata construita de 1200 mp. Constructie amplasata pe 510 mp de teren, in una dintre cele mai “fierbinti” zona imobiliare din Bucuresti. Despre 10 camere, 7 bai si atentie: 10 locuri de parcare! Iar din cele 10 parcari, patru sunt locuri in garaj. Puteti numi o proprietate similara disponibila pentru achizitie, astazi? Probabil ca nu…
Astazi, imobilul descris este o resedinta. Ce poate ramane la aceasta destinatie, pentru o familie ce merita sa locuiasca in acest imobil, sa preia istoria si utilitatea acesteia, sau care, in mana unui investitor ce isi doreste o proprietate de portofoliu, poate fi convertita intr-un imobil de birouri functional, sediu de companie pentru care “adresa” conteaza sau spatiu de birouri multifuntional.
Indiferent de destinatie, ce ramane este locatia, suprafata si prestigiul. Prestigiul unei adrese, al locatiei si al unui imobil ce are un istoric. Si un nume.
Urmarind cu atentie fotografiile, veti intelege poate calitatea constructiei, unicitatea proprietatii. Poate veti observa sala de sport proprie a locuintei, dar nu veti vedea faptul ca exista si o piscina interioara. Nefolosita astazi, dar ce poate fi refolosita oricand, pentru cei care ii vor vedea valoarea.
Sigur, un astfel de imobil nu este pentru oricine. Dar ochiul unui cumparator avizat, cunoscator fin al valorilor imobiliare, va aprecia unicitatea proprietatii, caracteristicile ei si mai ales potentialul pe care il are. Si bineinteles, va fi apreciata locatia.
Daca acest imobil a reusit sa va starneasca interesul, inseamna ca sunteti un bun cunoscator al pietei imobiliare, sau poate un visator care isi doreste o locuinta cu blazon. Indiferent de varianta, aceasta este o proprietate care merita atentia dumneavoastra. Pentru ca valoreaza mai mult decat pret. Valoreaza imagine. Valoreaza apartenenta. Valoreaza unicitate.
Si, valoarea atrage valoare. Daca sunteti un cumparator valoros, veti intelege. Eu, va astept sa v-o prezint in detaliu. Sunati-ma si voi deschide pentru dumneavoastra portile acestei proprietati.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos