VÂNZARE

Vila Exclusivista Floreasca

Preț – 1.490.000 €

Zona: Floreasca
Tip Locuinta: Vila
An Constructie: 1915
Numar de camere: 20
Niveluri: D+P+2
Suprafata utila (mp): 490
Suprafata construita (mp): 596
Suprafata Teren (mp): 400
Front Stradal (ml): 16
Grupuri sanitare: 5
Terasa: Da
Locuri de Parcare: 3

Zona: Floreasca
Tip Locuinta: Vila
An Constructie: 1915
Numar de camere: 20
Niveluri: D+P+2
Suprafata utila (mp): 490
Suprafata construita (mp): 596
Suprafata Teren (mp): 400
Front Stradal (ml): 16
Grupuri sanitare: 5
Terasa: Da
Locuri de Parcare: 3

Vanzare vila Floreasca

Povestea incepe acasa, locul unde visul tau de-o viata poate deveni acum realitate.Sincer, aceasta proprietate Speciala cu 2 Intrari Total Separate deservind aceasta vila speciala cu nu mai putin de 5 Dormitoare si 12 camere, localizata in zona Premium din Floreasca se gaseste extrem de rar si categoric nu este pentru toata lumea.Ce face ca aceasta proprietate sa fie una din cele mai Speciale proprietati din cartierul Floreasca?
Nu este nici un secret in spatele acestei afirmatii ci doar o multitudine de avantaje si beneficii pe care cu greu le regasesti la o alta proprietate.

• Ai o familie numeroasa cu mai multi copii in componenta si nu ai gasit pana acum nici o solutie din punct de vedere locativ? Acum ai solutia, intrucat aceasta proprietate poate acomoda 5 dormitoare, dintre care unul reprezinta dormitorul matrimonial si inca 4 dormitoare cu functiuni variate.
Numarul foarte mare de dormitoare: 5 – lucru foarte rar intalnit, permite acomodarea unei familii cu pana la 5 membrii cu varste diferite. Evident ca structura lor poate fi foarte flexibila, in sensul ca o parte din aceste incaperi, pot primii utilizari diferite: birouri, Home Cinema, sala sport, etc
• Ai o familie numeroasa, alcatuita din doua si chiar trei generatii si vreti sa locuiti impreuna dar totodata sa nu va intersectati si sa nu va deranjati reciproc?
Acum aceasta proprietate iti poate rezolva si aceasta problema.
2 Intrari separate si 2/3 unitati locative separate – lucru mai rar intalnit la o proprietate in Floreasca, mai ales pozitionata in zona cea mai buna locatie din Floresca, iti permite sa locuiti impreuna 2/3 generatii.

• Iti doreai demult sa ai propriul tau birou de acasa si sa ai chiar posibilitatea de a-ti aduce firma in aceeasi locatie unde locuiesti si nu aveai solutia si spatiul locativ necesar?
Acum ai si aceasta posibilitate.
2 unitati locative separate cu 2 intrari total separate, iti permit sa indeplinesti si acest obiectiv.

Prin locatia de exceptie obtii o gama cu adevarat impresionanta de privilegii extra, toate concepute pentru confortul si securitatea ta:
• Locatie Premium. Pozitionata pe una din cele mai frumoase si linistite strazi Rezidentiale din cartierul Floreasca, aceasta este situata in acelasi timp in imediata vecinatate a Parcurilor Floreasca, Herastrau si Verdi.
Fiind de asemenea situata in imediata vecinatate a cartierului Primaverii si a Ansamblului Rezidential One Mircea Eliada, si valoarea terenului atinge cele mai mari cotatii din zona.
• Linistea mult Ravnita. O strada Rezidentiala, foarte linistita si aproape necirculata iti confera linistea mult dorita, locul unde zgomotul si praful orasului sunt aproape inexistente.
• Iti Doresti Intimitate Deplina? Acum o ai Asigurata. Cu siguranta unul din Top Criterii de selectie si cautare ale celor ce isi permit si isi doresc o astfel de proprietate, este Intimitatea. In cazul acestei proprietati iti este asigurata, atat datorita strazii foarte linistite cat si lipsei blocurilor din vecinatate.
• Locurile Tale Rezervate de Parcare. In numar total de 3 locuri de parcare. In fata proprietatii te asteapta un numar de 3 locuri de pacare. In plus poti amenaja un loc de parcare in curtea proprie.
• Prezenta celor mai Renumite Restaurante si Scoli in Imediata Apropriere. Pozitia de exceptie iti permite sa ajungi imediat la cele mai renumite restaurante si cafenele din imediata apropriere

Este totusi Posibil ca Aceasta Proprietate sa Nu fie pentru Tine. Iar daca cumva nu ai o familie numeroasa, compusa chiar din 2 generatii care vor sa locuiasca impreuna, cu doua unitati locative separate si mai multe dormitoare si nu ai de gand sa locuiesti intr-o locatie Premium, pe o strada linistita, departe de traficul stradal si o calitate excelenta a aerului, si in acelasi timp aproape de cele mai importante puncte de atractie din Nordul Bucurestiului, atunci, te rog mult nu mai pierde timpul sa citesti mai departe toate extra avantajele pe care ti le ofera aceasta proprietate.
Am ajuns Acasa…In orice moment al zilei te-ai afla, indiferent ca este dimineata la cafea, la pranz cu familia, dupa amiaza pe terasa proprie sau seara cu prietenii si cei dragi, cel mai puternic sentiment pe care il ai in aceasta proprietate este ca visul de-o viata a devenit acum realitate.
Parterul vilei, in suprafata utila de 137 mp utili, este alocat zonei de zi si cuprinde spatii largi si ample, mai rar intalnite in aceasta zona:
• Chiar de cand intri in casa, descoperi holul central de la intrare, un adevarat spatiu cum numai in casele adevarate de alta data mai gasim si continuand cu o scara ampla care face accesul catre etajele superioare.
• Livingul, un spatiu Generos si Perfect Compartimentat. Este compus dintr-o zona centrala foarte generoasa, o zona dedicata socializarii si vizionarilor TV
• Dinning-ul si o Bucatarie imensa. Un hol central si foarte generos, separa in doua zone total distincte cele doua functiuni ale zonei de zi, cum mai rar se intalneste. Bucataria este exact ca in imagini, adica „fara cuvinte”!
• Biroul propriu de acasa. Din holul central, se face accesul catre propriul birou de acasa.
• Spatiul Preferat de Relaxare, Terasa Interioara si Exterioara. Prin deschiderea unei usi vitrate imense, vei crea o comunicare cu gradina, unde se gaseste atat terasa de iarna inchisa cu gratar propriu cat si terasa de vara, cuprinzand o zona separata a canapelelor, o adevarata oaza de liniste si relaxare.

Accesul la Etajul Vilei, se face printr-o scara deschisa si spectaculoasa totodata, cu deschidere si treptele generoase de marmura alba.

Etajul 1 al vilei, in suprafata utila de 122 mp utili, este alocat zonei de noapte si cuprinde doua zone:
• Zona Matrimoniala, in suprafata de 60 mp utili, compusa din dormitorul propriuzis (28 mp), dresingul imens (14 mp) si baia matrimoniala (9 mp), ce cuprinde o chiuveta dubla, un dus foarte generos si o cada unde te poti relaxa in voie.
• Zona ce cuprinde Dormitorul principal al copilului, in suprafata de 46 mp utili, compusa din dormitorul propriuzis ( 24 mp), cu dresing propriu (14 mp) si baia proprie (6 mp).

Etajul 2 al vilei, in suprafata de 191 mp, cuprinde o unitate locativa independenta, intocmai unui apartament cu 3 camere.
• Este compus dintr-un living, doua dormitoare, un dresing generos (13 mp) si o baie cu suprafata imensa (14 mp). Este acel spatiu de care va spuneam la inceputul descrierii ca poate acomoda o familie care poate locui separat, indiferent daca vorbim de parinti (bunici) sau chiar a unui copil mai mare, care are deja propria familie si va doriti sa stati impreuna.

Finisajele acestei proprietati sunt dintre cele mai nobile (marmura alba, placari cu lemn si piatra naturale, etc) si de o calitate desavarsita.
Iar poate cel mai important aspect, de care, din pacate, foarte putini oameni care nu au apucat ei insisi sa-si construiasca o casa tine de acea parte care „Nu se Vede”, adica de Calitatea Constructiei.
Calitatea constructiei se remarca in fiecare aspect ce tine de seriozitatea executiei acestei case, pornind de la structura de rezistenta si continuand cu peretii si alte elemente structurale, care de multe ori nici nu se remarca si cat de importante sunt pentru siguranta si linistea familiei.

• Geamuri tripane pe structura de aluminiu
• Incalzire in pardoseala
• Sistem centralizat de climatizare, aer rece si cald
• Sistem centralizat pentru aport separat de aer proaspat in imobil
• Toti peretii exteriori au dubla izolatie termica, facand ca pierderile de caldura pentru aceasta proprietate sa fie practic zero
• Toti peretii interiori sunt din caramida si sunt placati cu un sistem de termo si fono izolatie
• Nu mai trebuie sa plimbati aspiratorul de la un etaj la altul si dintr-o incapere in alta. Imobilul este dotat cu un sistem centralizat de aspiratie, pentru a facilita curatenia imobilului.
• Sistem de monitorizare video

Caracteristici privind perfomanta energetica a imobilului:
– clasa energetică A;
– consumul total specific de energie primară: 98.21;
– indicele de emisii echivalent CO_2: 24.28;
– consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos