VÂNZARE

Vila Floreasca

Preț – 800.000 €

Zona: Floreasca
An Constructie: 1960
Numar de camere: 6
Suprafata utila: 300
Suprafata Teren (mp): 600
Curte libera (mp): 470
Configurare: D+P+1+M
Decomandat: Da
Garaj: 2 masini
Grupuri sanitare: 2
Front Stradal: 30 m

Zona: Floreasca
An Constructie: 1960
Numar de camere: 6
Suprafata utila: 300
Suprafata Teren (mp): 600
Curte libera (mp): 470
Configurare: D+P+1+M
Decomandat: Da
Garaj: 2 masini
Grupuri sanitare: 2
Front Stradal: 30 m

Vanzare Vila Floreasca

Va prezint spre vanzare o vila superba situata in intr-o zona foarte linistita a cartierului Floreasca, amplasata pe un teren in suprafata de 600 mp.
Desi la exterior vila ofera o arhitectura simpla, clasica, la interior suntem intampinati de un aer de epoca, arhitectura veche, mobilier in stilul anilor 60, candelabre mari si sclipitoare, pereti acoperiti cu tapet din panza.
Vila este foarte bine impartita ideala pentru o familie cu doi sau chiar trei copii. Aceasta este structurata in Demisol, Parter, Etaj si Mansarda. Daca demisolul este destinat spalatoriei si camerei tehnice, parterul ne ofera un living superb cu zona de dining, o bucatarie generoasa cu veranda si baia care deserveste aceasta parte a casei.
Urcand catre etaj pe o scara larga cu trepte pe care nici nu simti ca le urci, ajungem in zona de noapte formata dintr-un dormitor de oaspeti, un dormitor matrimonial urias unde, ca sa ajungi la el trebuie sa treci printr-un salon de primire pentru femei denumit in inalta societate a anilor 60′ budoar, un loc special amenajat de catre proprietara vilei numai si numai pentru ea.
Tot in aceasta parte a vilei mai gasim baia matrimoniala, dar si o terasa draguta care da in curtea din spatele casei, un loc placut de stat la povesti in noptile tarzii de vara cu un pahar de vin rosu in mana.
Vila ne mai ofera o mansarda care in acest moment nu este altceva decat un spatiu de depozitare pentru diverse lucruri nefolositoare, dar care poate oricand deveni o zona de agrement , camere de oaspeti sau orice doreste noul proprietar sa amenajeze.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos