VÂNZARE

Vila istorica zona Dacia cu teren de 740 mp

Preț – 1150000 EUR

Zona: Dacia
Numar de camere: 10
Suprafata utila: 438.08 mp
Suprafata construita: 446.92 mp
Suprafata teren: 740.00 mp
An constructie: 1913
Anul renovarii: 1995
Grupuri sanitare: 5
Terase: 2
Garaje: 1
Parcari: 5

Zona: Dacia
Numar de camere: 10
Suprafata utila: 438.08 mp
Suprafata construita: 446.92 mp
Suprafata teren: 740.00 mp
An constructie: 1913
Anul renovarii: 1995
Grupuri sanitare: 5
Terase: 2
Garaje: 1
Parcari: 5

Vila istorica zona Dacia cu teren de 740 mp

Această vilă reprezintă o proprietate cu caracter și istorie, care poate servi atât ca locuință luxoasă, cât și pentru diverse scopuri comerciale. Este un exemplu impresionant al arhitecturii și designului din începutul secolului XX.

Vila este proiectată într-un stil de factură franțuzească și Art Nouveau, făcându-i arhitectura distinctivă și unică. Acest stil se remarcă prin elemente decorative florale și vegetale, vitralii, tâmplării sculptate, socluri de piatră, cornișe, console, coloane semi-angajate.

Situată pe o arteră liniștită din centrul capitalei, ceea ce o face una dintre proprietățile cu o pozitie excelentă, dar totuși retrasă de la stradă pentru a oferi intimitate și o oază de verdeață într-o zonă urbană aglomerată.

Dispune de o suprafață construită de aproximativ 460 de metri pătrați, împărțiți pe mai multe niveluri, inclusiv demisol, parter înalt, etaj retras și pod înalt, care poate fi amenajat ca spațiu util. Terenul pe care este amplasată vila are o suprafață generoasă de 740 de metri pătrați, cu o curte liberă de peste 530 de metri pătrați, oferind un spațiu verde impresionant.

Proprietatea păstrează detalii ornamentale remarcabile, inclusiv feronerie valoroasă, mozaicuri, vitralii, sobe Art Nouveau și altele. Aceste detalii reflectă o tradiție de construcție de durabilitate în timp. Interiorul vilei oferă camere spațioase și luminoase, cu elemente precum vitralii Art Nouveau, sobe de faianță, stucaturi, uși originale cu cristal și parchet păstrat impecabil. Holul de intrare oferă un aspect elegant cu jocuri de lumini și umbre colorate datorită vitraliilor.

Proprietatea dispune de terase și balcoane elegante care completează spațiul interior și oferă o conexiune cu exteriorul.

Proprietatea se află în centrul Capitalei, ceea ce poate oferi un acces convenabil la servicii, cultură, divertisment și alte facilități urbane. Această poziție privilegiată poate face din vilă o locuință de elită sau un loc ideal pentru investiții. În ansamblu, proprietatea este o bijuterie arhitecturală cu o istorie bogată și o locație deosebită. Aceste caracteristici fac din ea o alegere atractivă pentru cumpărători sau investitori care apreciază eleganța și istoria într-un cadru urban central.

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos