VÂNZARE

Washington Residence – apartament 4 camere Dorobanti

Preț –  710.000 €

Tip Locuinta: Apartament
Zona: Dorobanti
Numar de camere: 4
Grupuri sanitare: 3
Suprafata utila (mp): 157
Suprafata construita (mp): 218
Curte Proprie (mp): 105
An Constructie: 2004
Configurare: Decomandat
Etaj: Parter
Terasa: Da
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 2

Tip Locuinta: Apartament
Zona: Dorobanti
Numar de camere: 4
Grupuri sanitare: 3
Suprafata utila (mp): 157
Suprafata construita (mp): 218
Curte Proprie (mp): 105
An Constructie: 2004
Configurare: Decomandat
Etaj: Parter
Terasa: Da
Garaj: Da
Locuri de Parcare: 2

Washington Residence – apartament 4 camere Dorobanti

Pe aleile inverzite ale linistitului cartier Dorobanti descoperim proiectul Washington Residence, un complex rezidential de exceptie care imbina in mod admirabil confortul si linistea intr-una din cele mai dorite zone ale Bucurestiului.

La parterul unuia dintre cele 11 blocuri de 4 niveluri ce compun acest ansamblu construit in 2004 se afla un apartament decomandat cu 4 camere, somptuos, spatios si luminos, ideal pentru o familie numeroasa, cu copii sau ca investitie.

Accesul din strada este securizat, complexul beneficiind de serviciu permanent de paza.

Din aleea larga, serpuita, pavata in stil rustic-traditional si strajuita de arbusti decorativi se patrunde in holul imobilului, larg si impozant, placat cu granit si utilat cu un lift Schindler modern, care ii conduce pe proprietari/oaspeti in apartament, dar care coboara si pana la zona de parcare din subsol.

Dupa o zi trepidanta, living-dining-ul generos in suprafata de 56 mp te asteapta sa te relaxezi si-ti ofera acces la o terasa de 23 mp. De aici pasesti in curtea proprie cu o suprafata de 100 mp sau poti sa ai acces in curtea interioara a complexului.
Finisajele intregului apartament sunt de cea mai inalta calitate. Acesta a fost renovat complet i

n anul 2017. Corpurile de iluminat sau mobilierul sunt deosebite si insipra pretiozitate. Usile de interior din lemn masiv sau parchetul triplu stratificat premium au un aspect estetic unic si inspira eleganta. Matasea naturala a perdelelor si a draperiilor sau mocheta fina din toata casa da un plus de confort si lux celor ce locuiesc aici.

Bucataria inchisa are o suprafata de cca 14 mp si este complet mobilata si complet utilata cu electrocasnice din clasa de lux.
Grupul sanitar pentru oaspeti este decorat elegant cu un accent glamour si este utilat (ca de altfel, toate baile) cu produse din clasa premium.

Holul principal al apartamentului ofera acces catre zona de noapte. Aici veti beneficia de un dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing-ul de tip “walk-in”transformat din cel de-al doilea dormitor si dormitorul copilului cu baie proprie si dressing.

Pentru asigurarea confortului termic optim in perioadele calduroase dar si cele geroase de iarna, apartamentul este dotat cu centrala proprie si este racordat la sistemul de racire centralizat al cladirii, benficiind si de sistem de senzori de fum pentru prevenirea incendiilor.

Apartamentul mai detine in proprietate 2 locuri de parcare spatioase disponibile in parkingul subteran al cladirii.

Avind o suprafata echilibrata si functionalitati deosebite, acest apartament este sinonim cu luxul si linistea in inima verde a complexului si ofera acces facil catre obiective educationale si medicale (scoli, licee, spitale, clinici), dar si posibilitati de relaxare, distractie si petrecere a timpului liber (parcuri, muzee, restaurante, cafenele, cluburi) atat pentru adulti cat si pentru copii. Un alt punct forte al sau este pozitionarea in vecinatatea zonei comerciale si de afaceri din nordul orasului.

Caracteristici privind perfomanta energetica a imobilului:
– clasa energetică A;
– consumul total specific de energie primară: 123.88;
– indicele de emisii echivalent CO_2: 29.73;
– consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Ești interesat de această locuință?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul de contact de mai jos